Fira av 00-talet med Nollnolltalet.se och Musikmagasinet Novell

Publicerat den 4 November 2009 under Nyheter av Frida Färlin. 1 kommentar.

sthlmDen 31:a december – årtiondets sista dag – är det dags för Nollnolltalet.se att avslöja vilken låt som röstats fram till 00-talets allra bästa låt. Det vill vi fira med en stor fest!

Därför anordnar Novell och Nollnolltalet.se Sveriges roligaste nyårsfest! Det gör vi på Södra Teatern i Stockholm, med imponerande utsikt över huvudstaden. Specialinbjudna artister tolkar sina favoritlåtar från de senaste tio åren, och från skivspelarna hör vi all den där musiken vi glömt att vi älskar. Till exempel låten som radioprataren Eric Schüldt beskriver som “mitt soundtrack till olycka och motvind”. Eller r’n’b-låten som dj:n och journalisten Jenny Seth ansåg blev en “språngbräda för kvinnan som skulle dominera 00-talet från början till slut”. Vi kan nästan garantera att vi kommer spela technohiten som klubbarrangören Niklas Johansson anser att man bör “hälla Törley över varandra till”.

Den största händelsen under kvällen blir den när vi avslöjar vilka tre låtar som toppar vår lista över 00-talets bästa låtar, framförda i unika liveversioner med välkända gästartister.

Det kommer med andra ord bli en kväll som helt tillägnas underbar musik från 00-talet. Därför vill vi gärna att ni är med redan nu! Var med och diskutera, kolla om era favoriter finns med på listan, berätta om ert bästa musikminne och säg till vilka låtar ni vill höra på festen!

Biljetter finns tillgängliga från och med den 30 november hos Södra Teatern.

För mer info kontakta:

Frida Färlin, Musikmagasinet Novell

frida@magasinetnovell.se, +46 733 38 26 27

Här finns evenemanget på Facebook.


1 kommentar på “Fira av 00-talet med Nollnolltalet.se och Musikmagasinet Novell”

  1. 1 Den 5 November 2009, 00:17 skrev Beneath a Steel Sky » Misc, vecka 45:

    [...] »Ready 2 Wear« och Phoenix »Everything Is Everything«. Och idag kom nyheten att de ska ha en stor nyårsfest [...]

    Kommentera.

Presenteras av musikmagasinet Novell