Imorgon händer det

Publicerat den 22 September 2009 under Nyheter av David Hylander. 3 kommentarer.

Imorgon börjar vi nedräkningen av nollnolltalets hundra bästa låtar. Lagom till frukostkaffet kommer vi att få veta vilken som är låt nummer 100 på Nollnolltalet.se-listan. Sen blir det nonstop nedräkning fram till nyår. Vi som jobbar med Nollnolltalet.se är extremt peppade.

Medan du försmäktar i olidlig, otålig förväntan kan du alltid lyssna på några av listorna som våra fantastiska läsare har delat med sig av här. Per M har listat topp 100 + 56 bubblareHenke har listat sina favoriter på Spotify. Lina har bloggat och spotifyat sin lista. Pseudonymen “När det börjar” har gjort samma sak, och Joacim Eneroth utlovar rock’n'roll och punk på sin Spotify-lista.

En sista grej innan vi börjar: nere till vänster finns länkar till Nollnolltalet på Twitter och Facebook. Vi hoppas att mycket av aktiviteten kring sajten kommer att äga rum där, så missa inte att följa oss och var med där det händer!


3 kommentarer på “Imorgon händer det”

 1. 1 Den 23 September 2009, 21:06 skrev Joacim Eneroth:

  Nja, blev nog lite fel nu va?
  Jag utlovar rock ‘n’ roll & punk, inte r’n'b.

  Läs mer på min blogg:
  http://je13.blogspot.com

 2. 2 Den 23 September 2009, 21:07 skrev David Hylander:

  Stod det r’n'r, inte r’n'b, menar du? Jag som tyckte att det lät som en rolig kombination… Ändrar förstås.

 3. 3 Den 24 September 2009, 11:22 skrev Joacim Eneroth:

  Ja, det hade ju varit en intressant blandning.
  Sen beror det ju på vad man syftar på med RnB,
  rythm and blues har ju använts som epitet till både Elvis och Stones musik. Och de är ju i högsta grad inspirationsskyldiga till mycket av den musik som finns på min lista.

  Kommentera.

Presenteras av musikmagasinet Novell